The smart Trick of ayakkabi iş ilanlari That Nobody is Discussing

Wiki Article

one thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Birçok iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Ekonomik tabanı nedeniyle lüks section ile ciddi bir fiyat avantajına sahip olan marka; bu özelliği ile ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

İş ayakkabı fiyatları ve özelliklerini yakından inceleyin. Alacağınız ufak ama etkili ve önemli tedbirler ile sağlıklı yaşam sürebilirsiniz. İş kazası yaşasanız da sorunsuz atlatmak için iş ayakkabısı fiyatı yerine işlevine bakın.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabi sİtelerİ ayakkabısı şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Son yıllarda reklam ve pazarlama alanında önemli çalışmalar yapan markanın Ortadoğu pazarında da önemli faaliyetlerde bulunması bekleniyor.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğUnited kingdom ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Amerikan Adult malesşeli bir şirket olan Vans, son dönemde ortaya çıkardığı kaykay ayakkabıları da ciddi bir kitleye ulaşmıştır.

Şirket genel ayakkabi ingilizce olarak yüksek performanslı botlar imal etmek üzere kurulmuştur. Şirketin ayakkabıları Avrupa başta olmak üzere 6 kıtada satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda bu hafif yapı, ayakkabıyı daha konforlu hale getirerek, kullanıcıların işçi ayakkabısı hareket kabiliyetini artırır. Ayaklarınızı koruma altına alan bu hafif yapı, metal ayakkabılara kıyasla daha rahat bir kullanım sunar.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Konforlu ve Rahat: Ergonomik tasarımı, nefes alan astari ve yumuşak iç tabanı ile uzun çalışma saatleri boyunca bile ayaklarınızın rahat etmesini sağlar.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page